Over Collie-Collie.com

De eigenaar en ontwerpster van Collie-Collie.com is Nicole Claudia Blok. Ze is geboren op 17 mei 1970 en heeft drie kinderen.
 
Nicole ontwerpt al vele jaren. Haar talent werd opgemerkt door Farbenmix, een bekende naam binnen de zelfmaakmode. Farbenmix wilde de ontwerpen van Nicole Claudia Blok heel graag als patroon.
 
De stap naar het starten van een eigen modelabel was daarna snel gemaakt, zodat de meisjeskleding ook als prêt-à-couture kon worden verkocht.
 
Zo werd het merk Collie-Collie.com geboren: Exclusieve naaipatronen en meisjeskleding. Ontworpen en gemaakt met passie!
 
Het assortiment in de webwinkel van Collie-Collie.com werd langzaam maar zeker steeds verder uitgebreid. Met de prachtige producten van Tilda, Hilco en Michael Miller, maar onder andere ook met mode-accessoires en woon-accessoires. De service van het bedrijf Collie-Collie.com is hoogstaand. Het zijn immers de klanten van Collie-Collie.com die het succes bepalen.
 
Zo is Collie-Collie.com een begrip geworden in Nederland, België en Duitsland voor alles op het gebied van Hobby, Mode en Wonen. Maar ook in de rest van de wereld wordt Collie-Collie.com gewaardeerd. 

 
Beeldmerk

Het beeldmerk van het modelabel Collie-Collie.com is gebaseerd op het familiewapen van de ontwerpster. Het staat voor de exclusiviteit van Collie-Collie.com.
 
Het beeldmerk is geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE). De bijhorende zegel is de beeltenis van een haas. Dat is ook de reden waarom u een haas ziet als favicon in de adresregel van uw internet en op andere plekken tegen kunt komen.